Svenska Smaskens Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Svenska Smaskens Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Svenska Smaskens Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svenska Smaskens Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Svenska Smaskens Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-11-26. Men sedan 1999-01-01 så har Svenska Smaskens Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fröjeredsv. 11, 522 32, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenska Smaskens Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-411186.

Tidaholm arbetar för att företag som Svenska Smaskens Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svenska Smaskens Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva tillverkning av konfektyrer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svenska Smaskens Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenska Smaskens Aktiebolag och det är följande personer, Millqvist, Marie Linnéa som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Millqvist, Tord Ingemar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svenska Smaskens Aktiebolag är 556562-7113.