Larssons Bud i Tidaholm Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Larssons Bud i Tidaholm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Larssons Bud i Tidaholm Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Larssons Bud i Tidaholm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Larssons Bud i Tidaholm Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-11-09. Men sedan 1999-01-01 så har Larssons Bud i Tidaholm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bruksg. 18, 522 33, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Larssons Bud i Tidaholm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-71014.

Tidaholm arbetar för att företag som Larssons Bud i Tidaholm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Larssons Bud i Tidaholm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva bud- och transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Larssons Bud i Tidaholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Birgitta Maria -Larsson, Kjell Ingemar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Larssons Bud i Tidaholm Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Kjell Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Birgitta Maria som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jansson, Staffan Lennart som är född 1966 och har titeln Revisor, Karlsson, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Larssons Bud i Tidaholm Aktiebolag är 556562-0233.