AgriDue AB

Västra Götalands län

Information

AgriDue AB är en verksamhet som finns i Tidaholm. I AgriDue AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Croona, Johnwilhelm som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Bengt Håkan Robert som är född 1979 och har titeln Suppleant, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AgriDue AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå AgriDue AB på telefon 070-7433614.

Maskinförsäljning inom agro-. kvarn- och livsmedelsindustrien samt kemisk-teknisk industri, försäljning av jordbruksförnöden- heter med inriktning mot häst, bedriva konsultverksamhet inom ovanstående affärsområden samt att idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är AgriDue AB av bolagstypen Aktiebolag.

AgriDue AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

AgriDue AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och AgriDue AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AgriDue AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

AgriDue AB har 556556-7228 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.