Olles Plåt i Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

Olles Plåt i Tidaholm AB är en verksamhet som finns i Tidaholm. I Olles Plåt i Tidaholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hermansson, Anders Evert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Catarina Margareta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Hans Peter som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Olles Plåt i Tidaholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Olles Plåt i Tidaholm AB på telefon 0502-13293.

Bolaget skall bedriva plåtslageriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Olles Plåt i Tidaholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Olles Plåt i Tidaholm AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Olles Plåt i Tidaholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Olles Plåt i Tidaholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Olles Plåt i Tidaholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Olles Plåt i Tidaholm AB har 556556-4977 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.