Gåverts Bygg & VVS AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva bygg- och VVS arbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gåverts Bygg & VVS AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Gåverts Bygg & VVS AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1998-06-03 så skapades Gåverts Bygg & VVS AB och verksamheten är har F-skattsedel Gåverts Bygg & VVS AB har haft det sedan 2007-05-03.

Gåverts Bygg & VVS AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556556-2526 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tidaholm.

Just nu är Gåverts Bygg & VVS AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Gåverts Bygg & VVS AB så går det att nå dem via telefon på 0502-13967 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gåverts Bygg & VVS AB är Jonsson, Astrid Birgitta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Gustaf Lennart Govert som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .