Däldens Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Däldens Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. Däldens Mekaniska Verkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Däldens Mekaniska Verkstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556551-1036.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0502-12000 alternativt besöka eller skicka post till Däldens Mekaniska Verkstad Aktiebolag på följande adress von Essens v. 7, 522 33, Tidaholm.

Däldens Mekaniska Verkstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Däldens Mekaniska Verkstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Orvar Rune Oskar som är född 1936 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, förvaltning av fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.