TUAB, Tidaholms Underhålls AB

Västra Götalands län

Information

I Tidaholm finns det ett Aktiebolag som heter TUAB, Tidaholms Underhålls AB. Det finns flera verksamheter som liknar TUAB, Tidaholms Underhålls AB i Västra Götalands län. Tidaholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1997-11-19 så har TUAB, Tidaholms Underhålls AB varit registrerat. Idag är TUAB, Tidaholms Underhålls AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med TUAB, Tidaholms Underhålls AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med TUAB, Tidaholms Underhålls AB så kan ni göra det på 0501-16545.

Bolaget skall bedriva serivce och underhållsverksamhet främst inom industrin samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ekblom, Leif Gunnar Ingemar som är född 1951 och har titeln VD, Ekblom, Leif Gunnar Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bank, Lars Magnus Göte som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fägerhag, Beyron Jan-Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Arne Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

TUAB, Tidaholms Underhålls AB har 556548-7146 som sitt organisationsnummer.