Tre Får Leksaker AB

Västra Götalands län

Information

556534-3026 är organisationsnummer för verksamheten Tre Får Leksaker AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tre Får Leksaker AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Tre Får Leksaker AB finns i.

Tre Får Leksaker AB har varit registrerat sedan 1996-09-17 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tre Får Leksaker AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tre Får Leksaker AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tre Får Leksaker AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tre Får Leksaker AB så kan ni göra det på telefon genom 0502-13877 eller genom brev på följande adress:
N. Ringv. 12, 522 31, Tidaholm

Bolaget skall bedriva detaljhandel med leksaker och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också tillverka och försälja alster i fårskinn och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget utföra lotstjänster inom godstransport och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tre Får Leksaker AB och det är Nyström Steen, Jane Laila Maria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Steen, Lars-Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,