Signalbilden Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

Signalbilden Tidaholm AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Signalbilden Tidaholm AB finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Signalbilden Tidaholm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Signalbilden Tidaholm AB har haft sedan 1997-01-01. Signalbilden Tidaholm AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Signalbilden Tidaholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Trädgårdsg. 27, 522 31, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0502-10150.

Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Signalbilden Tidaholm AB Privat, ej börsnoterat.

Signalbilden Tidaholm AB har idag 556534-1715 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Signalbilden Tidaholm AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet för signalsäkerhets- anläggningar och manöversystem inom järnvägstekniska områden samt därmed förenlig verksamhet.

I Signalbilden Tidaholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bjurdell, Sven Tommy som är född 1952 och har titeln VD, Bjurdell, Sven Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurdell, Margret Inga Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Laestander, Jan Olov Mikael som är född 1955 och har titeln Revisor, .