Dometic Seitz Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall producera, sälja och marknadsföra produkter och bedriva försäljning, utveckling och tillverkning av fönster, mörkläggnings- och insektsskyddssystem för husvagns, bil- och byggnadsindustrin, handel med aktier och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dometic Seitz Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Dometic Seitz Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1995-12-15 så skapades Dometic Seitz Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Dometic Seitz Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Dometic Seitz Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556528-1093 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tidaholm.

Just nu är Dometic Seitz Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Dometic Seitz Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0502-17870 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dometic Seitz Aktiebolag är Lindstedt, Jan Otto som är född 1956 och har titeln VD, Lindstedt, Jan Otto som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Tor Håkan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Claes Urban som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Cunow, Ulla Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Wachtmeister, Arvid Rutger Fredrik som är född 1954 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Westerberg, Ulf Göran som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .