Patrik Gustavssons Trätillverkning AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall tillverka och sälja trävaror samt hyra ut lokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Patrik Gustavssons Trätillverkning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Patrik Gustavssons Trätillverkning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1995-12-05 så skapades Patrik Gustavssons Trätillverkning AB och bolaget är har F-skattsedel Patrik Gustavssons Trätillverkning AB har haft det sedan 1996-01-01.

Patrik Gustavssons Trätillverkning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556527-8172 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Patrik Gustavssons Trätillverkning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Patrik Gustavssons Trätillverkning AB så går det att nå dem via telefon på 0502-40517 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Patrik Gustavssons Trätillverkning AB är Gustavsson, Patrik Per-Gunnar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Gun-Britt Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eriksson, Annica Maria som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor, .