Vättak Strutsfarm AB

Västra Götalands län

Information

Vättak Strutsfarm AB är ett bolag som finns i Tidaholm. I Vättak Strutsfarm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Henriksson, Kurt Ingemar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Almbladh Henriksson, Karin Gudrun C som är född 1951 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vättak Strutsfarm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vättak Strutsfarm AB på telefon .

Bolaget skall bedriva uppfödning, avel och försäljning av strutsar och dess biprodukter, odling och försäljning av grön- saker, uthyrning av stugor, rid- och turistverksamhet, konsultverksamhet inom byggbranschen, förvaltning av fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vättak Strutsfarm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vättak Strutsfarm AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vättak Strutsfarm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Vättak Strutsfarm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vättak Strutsfarm AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Almbladh Henriksson, Karin Gudrun C -Henriksson, Kurt Ingemar

Vättak Strutsfarm AB har 556525-4389 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.