Lemckes Mekaniska AB

Västra Götalands län

Information

556518-6375 är organisationsnummer för bolaget Lemckes Mekaniska AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lemckes Mekaniska AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Lemckes Mekaniska AB finns i.

Lemckes Mekaniska AB har varit registrerat sedan 1995-07-12 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lemckes Mekaniska AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Lemckes Mekaniska AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lemckes Mekaniska AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lemckes Mekaniska AB så kan ni göra det på telefon genom 0502-10260 eller genom brev på följande adress:
Smedjeg. 12, 522 33, Tidaholm

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, fastighetsförvaltning och handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lemckes Mekaniska AB och det är Lemcke, Peter Ernst som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lemcke, Andreas Peter som är född 1971 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Hans Peter som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,