Hökensås Målarduk, Ove Andersson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Hökensås Målarduk, Ove Andersson Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. Hökensås Målarduk, Ove Andersson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Hökensås Målarduk, Ove Andersson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556517-7226.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0502-13034 alternativt besöka eller skicka post till Hökensås Målarduk, Ove Andersson Aktiebolag på följande adress Industrig. 1, 522 30, Tidaholm.

Hökensås Målarduk, Ove Andersson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Hökensås Målarduk, Ove Andersson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Ove Erland som är född 1931 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av konstnärs- material samt därmed förenlig verksamhet.