Tidaholms Stormarknad AB

Västra Götalands län

Information

Tidaholms Stormarknad AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Tidaholms Stormarknad AB finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tidaholms Stormarknad AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tidaholms Stormarknad AB har haft sedan 2002-09-26. Tidaholms Stormarknad AB har funnits sedan och 2002-09-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tidaholms Stormarknad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 3, 522 30, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-18800.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tidaholms Stormarknad AB Privat, ej börsnoterat.

Tidaholms Stormarknad AB har idag 556514-6403 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tidaholms Stormarknad AB

Bolaget skall som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

I Tidaholms Stormarknad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Josefsson, Josef Henrik Sverker som är född 1961 och har titeln VD, Josefsson, Josef Henrik Sverker som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Malin Clary som är född 1970 och har titeln Suppleant, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisor, Andersson, Åke Lennart som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorPartille Revision AB som är född och har titeln Revisor, .