CFLW Bygg i Tidaholm Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

CFLW Bygg i Tidaholm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som CFLW Bygg i Tidaholm Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CFLW Bygg i Tidaholm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

CFLW Bygg i Tidaholm Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-12-09. Men sedan 1995-01-01 så har CFLW Bygg i Tidaholm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Plogv. 5, 522 35, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CFLW Bygg i Tidaholm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-12132.

Tidaholm arbetar för att företag som CFLW Bygg i Tidaholm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CFLW Bygg i Tidaholm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva nyproduktion och reparation av byggnader samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CFLW Bygg i Tidaholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Willman, Carl-Johan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CFLW Bygg i Tidaholm Aktiebolag och det är följande personer, Willman, Carl-Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Willman, Carl-Johan Daniel som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Willman, Anna Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för CFLW Bygg i Tidaholm Aktiebolag är 556500-2291.