Bona Creata Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556499-8390 är organisationsnummer för bolaget Bona Creata Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bona Creata Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Bona Creata Aktiebolag finns i.

Bona Creata Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-04-28 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bona Creata Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bona Creata Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bona Creata Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Bona Creata Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0346-15521 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, fastighetsförädling, samt handel med fastigheter och rörelser, Driva hotell-, restaurang-, turist- och resebyråverksamhet samt vård- och hälsohem. Uthyrning av lägenheter, hus, stugor, mobilhomes, husvagnar, fordon och kapitalvaror. Bedriva administrativ, juridisk och ekonomisk rådgivning. Bedriva handel med energi- och säkerhetsartiklar, fordon, båtar, flygplan, dagligvaror, samt kapitalvaror inom bygg-, fastighets- och transportsektorn. Egendomsskydd för företag och privatpersoner. Import- och exportverksamhet inom ovan nämnda produkt- och verksamhetsområden, jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare utan att driva bankrörelse eller sådan rörelse som avses i lagen (1963:76) om kreditaktiebolag och lag om bankrörelse (1987:617) eller rörelse som kräver tillstånd enligt fondkommissionslagen (1979:748) direkt eller genom dotterbolag, äga och förvalta värdepapper, idka finansieringsrörelse avseende fast och lös egendom genom lämnande av kredit mot betryggande säkerhet i fast eller lös egendom eller i form av borgen.

Det finns olika personer som har en koppling med Bona Creata Aktiebolag och det är Bengtsson, Kjell Peter som är född 1963 och har titeln Likvidator, Andersson, Lars Börje Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,