Wästergöthlands Handelshus AB

Västra Götalands län

Information

Wästergöthlands Handelshus AB är ett av många verksamheter som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Wästergöthlands Handelshus AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Wästergöthlands Handelshus AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-10-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till GAMLA TORGET 6, 522 31, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wästergöthlands Handelshus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-14888.

Tidaholm arbetar för att verksamheter som Wästergöthlands Handelshus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wästergöthlands Handelshus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med alkoholhaltiga drycker, handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wästergöthlands Handelshus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wästergöthlands Handelshus AB och det är följande personer, Granqvist, Lennart Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Granqvist, Johan Anders som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Granqvist, Lena Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Granqvist, Charlotta Anna Margareta som är född 1980 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, AKRED Redovisning & Ekonomi som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Wästergöthlands Handelshus AB är 556496-1828.