Per & Mona Holmén Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556495-5945 är organisationsnummer för bolaget Per & Mona Holmén Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per & Mona Holmén Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Per & Mona Holmén Aktiebolag finns i.

Per & Mona Holmén Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-10-03 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per & Mona Holmén Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Per & Mona Holmén Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per & Mona Holmén Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Holmén, Mona Ann-Christin -Holmén, Yngve Per-Axel

Vill ni komma i kontakt med Per & Mona Holmén Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0502-14165 eller genom brev på följande adress:
Agnetorp Hagalund, 522 94, Tidaholm

Bolaget skall bedriva företagsrådgivning, köp och försäljning av värdehandlingar och värdepapper samt köp, försäljning och rådgivning av hälsokostprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per & Mona Holmén Aktiebolag och det är Holmén, Yngve Per-Axel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmén, Mona Ann-Christin som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Kjell Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,