Mr. Plant AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tidaholm och Mr. Plant AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Mr. Plant AB är ett av dem. Statusen för Mr. Plant AB är att Bolaget är aktivt.

Mr. Plant AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-03-25. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där företaget finns i jobbar för att företag som Mr. Plant AB ska trivas.

Mr. Plant AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05. I Tidaholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med konstgjorda växter, heminredning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mr. Plant AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05.

Idag är Mr. Plant AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Mr. Plant AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-18880.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mr. Plant AB är Johansson, Lars Kenneth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Davidsson, Bo Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Steen, Claes Göran Albert som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Härsel, Hans-Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Mr. Plant AB har 556485-3256 som sitt organisationsnummer.