Titech System AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tidaholm och Titech System AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Titech System AB är ett av dem. Statusen för Titech System AB är att Bolaget är aktivt.

Titech System AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-10-29. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där företaget finns i jobbar för att företag som Titech System AB ska trivas.

Titech System AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-22. I Tidaholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva legotillverkning inom mekaniska verkstadsindustrin samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Titech System AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-22.

Idag är Titech System AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Titech System AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-19500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Titech System AB är Mustajärvi, Petri Juhani som är född 1964 och har titeln VD, Mustajärvi, Petri Juhani som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Bo Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wahlberg, Niklas Joakim som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindengren, Alf Michael som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Titech System AB har 556475-4751 som sitt organisationsnummer.