Tidaholms Bokhandel Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tidaholms Bokhandel Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Tidaholms Bokhandel Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tidaholms Bokhandel Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Tidaholms Bokhandel Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-06-14. Men sedan 1993-01-01 så har Tidaholms Bokhandel Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till G. Torget 6, 522 31, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tidaholms Bokhandel Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-10012.

Tidaholm arbetar för att bolag som Tidaholms Bokhandel Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tidaholms Bokhandel Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva bokhandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tidaholms Bokhandel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Dahlgren, Annelie Maria.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tidaholms Bokhandel Aktiebolag och det är följande personer, Dahlgren, Annelie Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlgren, Ulf Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Stefan Anders som är född 1983 och har titeln Suppleant, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tidaholms Bokhandel Aktiebolag är 556468-4446.