Per-Arne List Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva sågning och hyvling av trälist samt idka därmed förenlig verksamhet samt förvaltning av värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Per-Arne List Tidaholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Per-Arne List Tidaholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1993-06-07 så skapades Per-Arne List Tidaholm AB och företaget är har F-skattsedel Per-Arne List Tidaholm AB har haft det sedan 1995-01-01.

Per-Arne List Tidaholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556468-0758 är organisationsnummret för företaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Per-Arne List Tidaholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Per-Arne List Tidaholm AB så går det att nå dem via telefon på 0502-10075 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Per-Arne List Tidaholm AB är Johansson, Per-Arne som är född 1950 och har titeln VD, Johansson, Per-Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gun Christina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Davidsson, Ida Christina som är född 1981 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor.