Tidaholms Produktion Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tidaholm och Tidaholms Produktion Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Tidaholms Produktion Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tidaholms Produktion Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Tidaholms Produktion Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-03-18. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tidaholms Produktion Aktiebolag ska trivas.

I Tidaholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tidaholms Produktion Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Tidaholms Produktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Tidaholms Produktion Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-15610.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tidaholms Produktion Aktiebolag är Karlsson, Torbjörn som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Ulf Johan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnoldsson, Lena Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Cornell, Pehr-Ewert som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Tidaholms Produktion Aktiebolag har 556464-2600 som sitt organisationsnummer.