Exxi AB

Västra Götalands län

Information

Exxi AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Exxi AB finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Exxi AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Exxi AB har haft sedan 1994-01-01. Exxi AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Exxi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Härja Aspelund 2, 522 91, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-10160.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Exxi AB Privat, ej börsnoterat.

Exxi AB har idag 556458-3598 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Exxi AB

Bolaget ska bedriva försäljning av profil-reklamartiklar samt gravyrarbeten, samt utföra transporter i form av uthyrning av arbetskraft och därmed förenlig verksamhet.

I Exxi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skog, Sven Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Krona, Inga Britt-Mari som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .