Tidaholms Redovisningsbyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tidaholms Redovisningsbyrå Aktiebolag är ett företag som finns i Tidaholm. I Tidaholms Redovisningsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Anette Viola som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Keith Ove Lennart som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lavén, Jan Wilhelm som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Jan Lavèn AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tidaholms Redovisningsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tidaholms Redovisningsbyrå Aktiebolag på telefon 0502-10180.

Bolaget skall bedriva bokföring, upprättande av bokslut, deklarationer, ekonomisk konsultation samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tidaholms Redovisningsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tidaholms Redovisningsbyrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tidaholms Redovisningsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tidaholms Redovisningsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tidaholms Redovisningsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tidaholms Redovisningsbyrå Aktiebolag har 556432-5883 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.