EJ:s Elektriska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka elinstallationer, försäljning av elmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för EJ:s Elektriska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är EJ:s Elektriska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1991-08-23 så skapades EJ:s Elektriska Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel EJ:s Elektriska Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

EJ:s Elektriska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556428-6713 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tidaholm.

Just nu är EJ:s Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med EJ:s Elektriska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0502-10290 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekelund, Johan -Jansson, Eje Stefan

Följande personer är på något sätt aktiva inom EJ:s Elektriska Aktiebolag är Ekelund, Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Eje Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Eva Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Tengroth, Eva Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.