Tidaholms Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556426-7812 är organisationsnummer för företaget Tidaholms Fastighetsförvaltning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tidaholms Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Tidaholms Fastighetsförvaltning Aktiebolag finns i.

Tidaholms Fastighetsförvaltning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-05-27 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tidaholms Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tidaholms Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tidaholms Fastighetsförvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tidaholms Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0502-40000 eller genom brev på följande adress:
V. Drottningv. 54, 522 30, Tidaholm

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med svenska och utländska aktier och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tidaholms Fastighetsförvaltning Aktiebolag och det är Johansson, Sven Tore Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fågelström, Bo Erik som är född 1956 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Klas Gustav som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,