Centrala Trafikskolan i Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

Centrala Trafikskolan i Tidaholm AB är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Centrala Trafikskolan i Tidaholm AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Centrala Trafikskolan i Tidaholm AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Centrala Trafikskolan i Tidaholm AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-02-06. Men sedan 1991-01-01 så har Centrala Trafikskolan i Tidaholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nya Torget 7, 522 31, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Centrala Trafikskolan i Tidaholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-12155.

Tidaholm arbetar för att företag som Centrala Trafikskolan i Tidaholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Centrala Trafikskolan i Tidaholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva trafikskola i Tidaholm med omnejd.

Firmatecknare för Centrala Trafikskolan i Tidaholm AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Centrala Trafikskolan i Tidaholm AB och det är följande personer, Wärnklint, Per Sievert Stefan som är född 1963 och har titeln VD, Wärnklint, Per Sievert Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wärnklint, Lars Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Cornell, Liselotte Christina som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Centrala Trafikskolan i Tidaholm AB är 556419-3265.