Elkondi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva elinstallationer, konditori och bageri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elkondi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Elkondi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1990-12-12 så skapades Elkondi Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Elkondi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Elkondi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556414-5620 är organisationsnummret för företaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Elkondi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Elkondi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0502-12962 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elkondi Aktiebolag är Larsson, Stellan Tomas som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Yen Christel Yvonne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .