PK List Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

PK List Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där PK List Aktiebolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. PK List Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket PK List Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. PK List Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till PK List Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till SILVERGATAN 5, 522 33, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5901944.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är PK List Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

PK List Aktiebolag har idag 556414-5497 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för PK List Aktiebolag

Bolaget skall bedriva sågning och hyvling av list och andra snickeriprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I PK List Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blom, Sune Mats som är född 1958 och har titeln VD, Blom, Sune Mats som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Ulf Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Kjell Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisor, Sund, Arne Evert som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantBrahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .