Kjell Holgerssons Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kjell Holgerssons Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Kjell Holgerssons Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kjell Holgerssons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Kjell Holgerssons Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-12-12. Men sedan 1991-01-01 så har Kjell Holgerssons Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Daretorp, 522 91, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kjell Holgerssons Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-20080.

Tidaholm arbetar för att bolag som Kjell Holgerssons Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kjell Holgerssons Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt grusförsäljning.

Firmatecknare för Kjell Holgerssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kjell Holgerssons Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Holgersson, Kjell Rudolf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Holgersson, Frank Mikael som är född 1973 och har titeln Suppleant, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kjell Holgerssons Åkeri Aktiebolag är 556413-3030.