AB Oscar Andersson Trading

Västra Götalands län

Information

AB Oscar Andersson Trading är ett företag som finns i Tidaholm. I AB Oscar Andersson Trading finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Per-Olof Oskar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Daniel Åke som är född 1975 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AB Oscar Andersson Trading så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AB Oscar Andersson Trading på telefon 0502-33010.

Bolaget skall driva handel med och uthyrning av motorfordon, åkerirörelse, jordbruk, travsport, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB Oscar Andersson Trading av bolagstypen Aktiebolag.

AB Oscar Andersson Trading är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AB Oscar Andersson Trading innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och AB Oscar Andersson Trading är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Oscar Andersson Trading så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

AB Oscar Andersson Trading har 556409-1956 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.