Skog & Jansson Elektriska i Valstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva allmän elinstallation samt försäljning av el- och vitvaror.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skog & Jansson Elektriska i Valstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Skog & Jansson Elektriska i Valstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1990-09-11 så skapades Skog & Jansson Elektriska i Valstad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Skog & Jansson Elektriska i Valstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Skog & Jansson Elektriska i Valstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556404-7990 är organisationsnummret för företaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Skog & Jansson Elektriska i Valstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Skog & Jansson Elektriska i Valstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0502-41144 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jansson, Lars Gillis -Skog, Hans Gunnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skog & Jansson Elektriska i Valstad Aktiebolag är Skog, Hans Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Lars Gillis som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Inger Gunnel Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .