Linnar Hjalmarsson Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tidaholm och Linnar Hjalmarsson Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Linnar Hjalmarsson Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Linnar Hjalmarsson Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Linnar Hjalmarsson Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-06. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Linnar Hjalmarsson Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Linnar Hjalmarsson Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Tidaholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Linnar Hjalmarsson Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Linnar Hjalmarsson Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Linnar Hjalmarsson Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0515-32228.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Linnar Hjalmarsson Åkeri Aktiebolag är Hjalmarsson, Gustaf Linnar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Gunborg Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Linnar Hjalmarsson Åkeri Aktiebolag har 556402-5848 som sitt organisationsnummer.