FLAGMORE Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

FLAGMORE Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tidaholm. I FLAGMORE Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jarl Åke Reinhold som är född 1959 och har titeln VD, Johansson, Jarl Åke Reinhold som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Savonen, Aki Tapio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Westerlund, Per Johan Emil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med FLAGMORE Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå FLAGMORE Aktiebolag på telefon 0502-19570.

Bolaget skall utveckla, tillverka och marknadsföra flaggstänger med tillbehör samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva legotillverkning och försäljning inom plast- och metallbranschen, främst inom flaggbranschen samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är FLAGMORE Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

FLAGMORE Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

FLAGMORE Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och FLAGMORE Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FLAGMORE Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

FLAGMORE Aktiebolag har 556401-9155 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.