Bemo skogsavverkning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556399-9100 är organisationsnummer för verksamheten Bemo skogsavverkning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bemo skogsavverkning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Bemo skogsavverkning Aktiebolag finns i.

Bemo skogsavverkning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-08-01 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bemo skogsavverkning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Bemo skogsavverkning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bemo skogsavverkning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bemo skogsavverkning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0502-40388 eller genom brev på följande adress:
Baltak Berget, 522 91, Tidaholm

Bolaget skall bedriva transport av skogsprodukter med egen maskin och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bemo skogsavverkning Aktiebolag och det är Gunnarsson, Lars-Göran Morgan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Bengt Lars Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Maria Magdalena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Zetterström, Dick Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor,