Amurliden Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bolaget ska bedriva privatläkarmottagning, entreprenadverksamhet avseende sjukvård inom offentlig förvaltning, konsultarbete inom sjukvårdsektorn på behandlingshem, Försäljning av hälsovårdsprodukter, hudvårdsprodukter och rengöringsmedel. Entreprenadsrbete inom jord- och skogsbruk. Jordbruksdrift med huvudsaklig inriktning på skogsbruk, handel med skogsbruksprodukter, fisk- och kräftodling. Mekanisk verkstad i egen verkstad. Elinstallation inom konsument och industri. Handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Amurliden Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Amurliden Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1990-05-03 så skapades Amurliden Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Amurliden Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Amurliden Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556394-4882 är organisationsnummret för företaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Amurliden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Amurliden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0502-19760 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Amurliden Aktiebolag är Svensson, Viola Marita som är född 1949 och har titeln VD, Svensson, Per Yngve som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Viola Marita som är född 1949 och har titeln Suppleant, Zetterström, Dick Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor, .