SOLINGE SÄTERI Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

SOLINGE SÄTERI Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som SOLINGE SÄTERI Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SOLINGE SÄTERI Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

SOLINGE SÄTERI Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-04-24. Men sedan 1991-01-01 så har SOLINGE SÄTERI Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Solinge, 730 50, Skultuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SOLINGE SÄTERI Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-74066.

Tidaholm arbetar för att verksamheter som SOLINGE SÄTERI Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SOLINGE SÄTERI Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka lantbruk och skogsbruk samt yrkesmässig handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SOLINGE SÄTERI Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SOLINGE SÄTERI Aktiebolag och det är följande personer, Hjalmarsson, Björn Anders Vilhelm som är född 1957 och har titeln VD, Hjalmarsson, Björn Anders Vilhelm som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Anders Lennart som är född 1931 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SOLINGE SÄTERI Aktiebolag är 556394-0476.