DIMBO Bär Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

DIMBO Bär Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där DIMBO Bär Aktiebolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. DIMBO Bär Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket DIMBO Bär Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. DIMBO Bär Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till DIMBO Bär Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dimbo, 522 93, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0502-43065.

Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är DIMBO Bär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

DIMBO Bär Aktiebolag har idag 556389-2644 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för DIMBO Bär Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förädling av bär och bärprodukter, frukt och grönsaker, inköp och försäljning av bär och bärprodukter, frukt och grönsaker maskin- och entreprenadtjänster främst mot lantbruk, värdeppaperhandel samt annan därmed förenlig verksamhet.

I DIMBO Bär Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dverstorp, Erik Staffan som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Dverstorp, Per Marcus Staffan som är född 1975 och har titeln Suppleant, Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .