Aktiebolaget Tidaholms grafiska

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Tidaholms grafiska är ett av många verksamheter som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Tidaholms grafiska finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Tidaholms grafiska är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Tidaholms grafiska som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-02-16. Men sedan 1990-01-01 så har Aktiebolaget Tidaholms grafiska varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Forsg. 48, 522 32, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Tidaholms grafiska så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-10447.

Tidaholm arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Tidaholms grafiska ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Tidaholms grafiska. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse såsom offsettryck, civiltryck, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Tidaholms grafiska är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Tidaholms grafiska och det är följande personer, Nyström, Claes Gustav Fredrik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Karl-Åke som är född 1930 och har titeln Suppleant, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Tidaholms grafiska är 556382-9448.