Svensk Bensinförmedling AB

Västra Götalands län

Information

Svensk Bensinförmedling AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Svensk Bensinförmedling AB finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svensk Bensinförmedling AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Svensk Bensinförmedling AB har haft sedan 1994-01-01. Svensk Bensinförmedling AB har funnits sedan och 2000-03-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Svensk Bensinförmedling AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Egnahemsv. 52, 522 32, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Svensk Bensinförmedling AB Privat, ej börsnoterat.

Svensk Bensinförmedling AB har idag 556377-6706 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svensk Bensinförmedling AB

Bolaget skall bedriva handel med bilar och bensin, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Svensk Bensinförmedling AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Per-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulla Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hallén, Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .