Folieagenturen i Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Folieagenturen i Tidaholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. Folieagenturen i Tidaholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Folieagenturen i Tidaholm AB är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556376-8737.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0502-14785 alternativt besöka eller skicka post till Folieagenturen i Tidaholm AB på följande adress Velinga Berg 1, 522 92, Tidaholm.

Folieagenturen i Tidaholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Folieagenturen i Tidaholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , Åsberg, Astrid Eva-Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva agentur av Tysklandstillverkad folie till främst bilinteriör i Sverige och därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper.