KA Andersson Maskin Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

KA Andersson Maskin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som KA Andersson Maskin Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KA Andersson Maskin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

KA Andersson Maskin Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-09-15. Men sedan 1989-01-01 så har KA Andersson Maskin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fröjered Björkelund, 522 94, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KA Andersson Maskin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-31225.

Tidaholm arbetar för att företag som KA Andersson Maskin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KA Andersson Maskin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva mekanisk bearbetning med verkstadsinriktning. Tillverkning av egna produktionsmaskiner för verkstadsindustrin. Legotillverkning, mekanisk bearbetning åt tillverkningsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KA Andersson Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KA Andersson Maskin Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Kent Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Annette Ingela Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för KA Andersson Maskin Aktiebolag är 556368-0841.