H. Bergåker Biluthyrning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns H. Bergåker Biluthyrning Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. H. Bergåker Biluthyrning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

H. Bergåker Biluthyrning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556358-2146.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0502-10841 alternativt besöka eller skicka post till H. Bergåker Biluthyrning Aktiebolag på följande adress Skogsholmsv. 7, 522 30, Tidaholm.

H. Bergåker Biluthyrning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I H. Bergåker Biluthyrning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bergåker, Gunbritt Viola Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bil och bussuthyrning samt beställnings- trafik för bussar och därmed förenlig verksamhet.