Malmbergs Ramlist Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Malmbergs Ramlist Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Malmbergs Ramlist Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Malmbergs Ramlist Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Malmbergs Ramlist Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-02-06. Men sedan 1989-01-01 så har Malmbergs Ramlist Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industrig. 6 B, 522 30, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Malmbergs Ramlist Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-12473.

Tidaholm arbetar för att företag som Malmbergs Ramlist Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Malmbergs Ramlist Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av ramlister, konst och specialmaskiner för ramtillverkning samt import av vin och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Malmbergs Ramlist Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Malmbergs Ramlist Aktiebolag och det är följande personer, Malmberg, Peder Ulf som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Marita Inger Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Malmbergs Ramlist Aktiebolag är 556349-9499.