Daretorps Bil Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Daretorps Bil Aktiebolag är ett företag som finns i Tidaholm. I Daretorps Bil Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Davidsson, Sten Gottfrid som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Inger Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisor, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Daretorps Bil Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Daretorps Bil Aktiebolag på telefon 0502-20346.

Bolaget skall reparera motorfordon samt bedriva försäljning av traktorer och lantbruksmaskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Daretorps Bil Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Daretorps Bil Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Daretorps Bil Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Daretorps Bil Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Daretorps Bil Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Daretorps Bil Aktiebolag har 556347-4484 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.