Tidaholms Stenhuggeri AB

Västra Götalands län

Information

556342-6468 är organisationsnummer för företaget Tidaholms Stenhuggeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tidaholms Stenhuggeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Tidaholms Stenhuggeri AB finns i.

Tidaholms Stenhuggeri AB har varit registrerat sedan 1988-12-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tidaholms Stenhuggeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Tidaholms Stenhuggeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tidaholms Stenhuggeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tidaholms Stenhuggeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0502-10481 eller genom brev på följande adress:
Forsg. 50, 522 32, Tidaholm

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av gravvårdar, samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget utföra sedvanliga byggnadssnickerier och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tidaholms Stenhuggeri AB och det är Eng, Jan Uno som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eng, Ulf Åke som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,