Davidsson & Company AB

Västra Götalands län

Information

556341-6709 är organisationsnummer för företaget Davidsson & Company AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Davidsson & Company AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Davidsson & Company AB finns i.

Davidsson & Company AB har varit registrerat sedan 1988-11-28 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Davidsson & Company AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Davidsson & Company AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Davidsson & Company AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Davidsson & Company AB så kan ni göra det på telefon genom 0502-18880 eller genom brev på följande adress:
Nolgårdsg., 522 30, Tidaholm

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, värdepapper, veteranbilar ävensom bedriva handel med värdepapper samt veteranbilar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Davidsson & Company AB och det är Davidsson, Bo Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlstedt, Anna Viktoria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Härsel, Hans-Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,