Tidaåkarna Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556340-2527 är organisationsnummer för bolaget Tidaåkarna Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tidaåkarna Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Tidaåkarna Aktiebolag finns i.

Tidaåkarna Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-11-30 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tidaåkarna Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tidaåkarna Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tidaåkarna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tidaåkarna Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Hadäng Nybygget Velinga, 522 92, Tidaholm

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och försäljning av grus samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tidaåkarna Aktiebolag och det är Karlsson, Inge Anders Tage som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Rune Egon Klas-Göran som är född 1953 och har titeln Suppleant, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisor, Tegehall, Gun Elisabet som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,